Dine næste konfirmationssko gemmer sig her

Skal du konfirmeres næste år og mangler konfirmationssko? eller er det måske allerede i år? Måske er det din datter, som står foran den store dag. Uanset om det er dig selv eller din datter som mangler et par sko til sin konfirmation, kan du finde det perfekte overblik her. På denne side kan du se konfirmationssko til enhver type pige.

 

 

Konfirmationssko til piger

Helt overordnet findes der 4 typer af konfirmationssko du kan vælge imellem til din konfirmation. Der er højhælede sko, sneakers, ballerinaer, og slip-ons. Hver type konfirmationssko har sine fordele og ulemper, samt sit unikke udtryk hver især.

Sko til konfirmationen

Når man ser på kategorien konfirmationssko til piger er det tit et meget klassisk sko som dukker frem som ballerinasko eller pumps og andre konfirmationssko med hæle. Farvevalget til konfirmationsskoen er ofte hvid eller en meget sart farve i nogenlunde samme farvetone.

 

Oftest bliver konfirmationssko associeret til brudesko, da de stort set er identiske opbygget og har samme stil. Så alt afhængigt af hvordan du ser på traditionerne, så ligger verden for dine fødder når du skal vælge dine konfirmationssko.

 

Det vigtigste er blot at du finder nogle sko som passer til din egen personlige stil og pengepung.

 

Hvis man ser på selve kategorierne af konfirmationssko, er det mest populære; sneakers, ballerinaer, slip-ons og konfirmationssko med hæl. Hvis du holder dig til et af førnævnte konfirmationssko, går du aldrig galt i byen.

 

Husk at et forkerte par sko kan ødelægge meget på den store dag, så husk at overvej grundigt hvilke par sko du vælger at købe.

Sådan vælger du dine konfirmationssko

En af de vigtigste ting når man skal vælge sin konfirmationssko er hvilket udtryk man ønsker at skabe med sine sko samt hvordan det passer sammen med konfirmationskjolen, nederdelen eller hvad man har tænkt sig at tage på til konfirmationen. Det giver sig selv, men skoen er en vigtig del af helhedsudtrykket og man skal ikke lade denne store dag være styret af tilfældighederne. Køb fede konfirmations sneakers fra King & Queens. Derfor er det en god idé at du også køber din konfirmationssko når du køber konfirmationskjolen eller hvad du nu har tænkt at tage på. På den måde får du helhedsudtrykket med det samme og kan vurdere hvordan de 2 beklædningsgenstande passer sammen.

God ide hvis dine konfirmationssko er behagelige

Dine konfirmationssko skal være gode at gå i og man skal føle sig godt tilpas i dem. Derfor skal du også gøre op med dig selv hvorvidt du har fokus på komfort eller udseendet. Dette er ikke altid at disse 2 ting går hånd i hånd. Konfirmationsdagen kan godt være lang og derfor kan konfirmationssko med hæle godt kræve meget af fødderne denne dag, mens sneakers er mere behagelige og afslappet at have på. Hvis du vælger sneakers som din næste konfirmationssko skal du huske at du altid kan bruge dem efter din store konfirmation, da et par hvide sneakers nærmest aldrig gøre af mode. På den måde kan det være en god investering. Mange forskellige mærker at vælge imellem når du skal finde din næste konfirmationssko. Alle skoene passer selvfølgelig perfekt til en hvid konfirmationskjole.

Hvorfor nøjes med kun et par konfirmations sko?

Har du nogensinde tænkte på at man faktisk godt kan have mere end 1 par konfirmations sko? Hvis du vælger 2 forskellige par konfirmationssko, kan du både have nogle konfirmationssko med hæl til f.eks. kirken hvor du efterfølgende kan skifte til sneakers senere på dagen til festen. På den måde får du det bedste af begge verdener med på din store dag, både det afslappede og det mere stilrene. Dette sætter selvfølgelig lidt krav til budgettet, men man kan overveje at finde sko som også kan anvendes bagefter konfirmationen, eller man kan sætte sine konfi sko til salg. På denne måde kan man få økonomien til at række lidt længere literen.

Konfirmationssko sneakers

I de seneste år og det blevet mere og mere udbredt at have sneakers på i stedet for f.eks. ballerinasko på sin konfirmation. Det er fantastisk at det er blevet mere åbent og frit med hvilke konfirmationssko man kan vælge og at sneakers er en af valgmulighederne. Sneakers som konfirmationssko er et casual og afslappet valg til din konfirmationen. Sneakers er i høj grad også sko som er med til at udstråle din egen personlige stil og er samtidigt super behagelig at have på. Det fede ved at have sneakers som konfirmationssko er at du kan bruge dem igen til f.eks. din Blå Mandag eller andre større begivenheder som kommer i fremtiden. Du kan endda bare bruge dem til dagligdagsbrug, da hvide sneakers (eller andre farver) nærmest aldrig går af mode. Der findes mange forskellige typer af sneakers du kan vælge til din konfirmations.

  • Sporty sneakers
  • Mærke sneakers
  • Klassiske sneakers

Nike og Adidas er et godt eksempel på et mærke som har sporty sneakers og klassiske sneakers i deres sortiment. Sneakers som konfirmationssko har også den fordel ved at de er gode i alt slags vejr. Vi kan ligeså godt indse at det danske sommervejr er meget omskifteligt og det gode vejr er sjældent. Så hvis hvis konfirmationen skulle ende med at blive en våd affære, er sneakers væsentligt mere praktiske at have på end andre sko. Derudover hvis du ikke har den store erfaring med at gå med hæle, så kan du måske også spare et par fald i løbet af dagen.

Konfirmationssko med hæl

Generelt er fordelene ved højhælede sko at man kommer til at se højere ud. Så hvis du ønsker at blive et par cm højere kan du vælge et par konfi sko med hæl, afhængigt af hælstørrelsen, gør det også at dine ben faktisk kommer til at se længere ud.

Tit siger man også at højhælede sko giver mere selvtillid. Specielt en dag som din konfirmation kan ekstra selvtillid være dejligt, da meget af opmærksomheden er omkredset dig og din person.

Så jo mere selvtillid du har på din dag, jo mere afslappet kan du også være. Det kan være at et par konfirmationssko med hæl kan hjælpe dig til det?

Før du vælger et par konfirmationssko med høje hæle, skal du lige være opmærksom på et par ting. Hvis du ikke har nogen erfaring med at gå med hæl kan det blive en lang og hård dag for dine fødder og måske også resulterer i flere fald.

Det er selvfølgelig aldrig optimalt at gå usikkert rundt på din konfirmation.

Derfor er det en god idé hvis du op til konfirmation øver dig på at gå med dine konfirmationssko, så du blive hjemmevant i dem og vant til at gå med hæle. I takt med at du kommer til at bruge dem mere og mere, så bliver du klar til sidst, med eventuelt at gå i dem en hel dag.

 

3 hurtige råd til at købe dine næste konfi sko

Her er både sneakers, konfirmationssko med hæl eller med en lille hæl og endda højhælede konfirmationssko. Du kan også finde ballerinasko, pumps og stilletter, som også kan bruges som konfirmationssko. Gå på opdagelse blandt et bredt udvalg af konfirmations sko. Kort sagt kan du få den komplette sko-oversigt til konfirmationen lige her.

Før du køber dine næste konfirmationssko bør du overveje følgende elementer.

  • Stilen på din konfirmationsskjole
  • Din kropsbygning og ben
  • Din personlighed

Konfi sko til piger

Skal farven på dine konfirmationssko absolut være hvide? Da konfirmationssko oftest bliver sammenlignet med brudesko giver det god mening at skoene er hvide. Se konfirmationsskoen som et accessory som skal matche hele påklædningen.

Så hvis du har andre ting på, som et bælte, eller hvis du har små detaljer på konfirmationskjolen, kan dine konfirmationssko være med til at understøtte det look du er ude efter.

Et bælte kan give en skarp kontrast farvemæssigt til din konfirmationskjole, som du således også kan du vælge sko efter, sådan de er i samme farve som bæltet. På den måde skaber det et helhedsbillede af din påklædning.

Hvad er den perfekte konfirmationssko?

Mange konfirmander er begyndt at sværge til sneakers som konfirmationssko og med god grund. Sneaker matcher de sko man kender fra hverdagen, de er behagelige også kan man typisk finde konfirmationssko til enhver pigetype.

Ligesom ved alle mulige andre beklædningsgenstande skal tingene hænge samme. Derfor er det vigtigt at forestille sig hvorvidt man enten køber en konfirmationskjole, en buksedragt eller måske en nederdel. Alt afhængigt af tøjet skal man finde en konfirmationssko som matcher det

Konfirmationsskoene er grund elementerne i ens look.

2 tips til dine konfirmationssko

Tip 1

Farverne mellem din konfirmationskjole og konfirmationssko skal helst passe sammen. Hvis din sko bliver hvide skal din konfirmationskjole helst være hvid.

Hvis din konfirmationskjole er mere cremefarvet, så skal dine sko helst også være cremefarvet. Dog findes der også undtagelser hvor du kan vælge sko i farver, for at skabe en kontrast til hele dit look.

Tip 2

Uanset hvilket fodtøj du vælger at købe til din konfirmation er det vigtigste råd at gå skoene til. På den måde får du dem gået til, så de er mere behagelige at have på. Samtidigt finder du ud af hvorvidt pasformen eller størrelsen er perfekt.

Den ultimative guide til den perfekte konfirmationssko

Start med at blive inspireret – Før du overhovedet finder dankortet frem, så giv dig tid til at undersøge forskellige webshops og Pinterest efter forskellige typer af konfirmationssko. På den måde kan du finde skoen, som passer dig perfekt.

Skal jeg vælge konfirmationskjolen eller skoen først? – typisk vælge man kjolen først og finder derefter sko som passer dertil. Dog er det mere en tommelfinger regel, så hvis du finder den perfekte sko, før du har fundet konfirmationskjolen, skal den bare matche skoen.

Skal skoene være nye? – Skoene behøver selvfølgelig ikke være nye bare fordi det er en konfirmation. Der findes mange ældre sko, som igen er ved at blive moderne. Måske kan du finde et par sko på loftet?

Stilletter eller ej? – Hvis du aldrig har gået med stilletter før, skal du selvfølgelig øve dig først, før du køber dem som konfirmationssko. Øv dig derhjemme på værelset og lidt udenfor, således du er 100% klar når den store dag kommer.

Må man have sokker på? – umiddelbart er sokker og bare ben oftest et no-go. Men et par tynde sokker kan faktisk være en god ide til konfirmationen. Bare fødder i sneakers er aldrig rart og sokkerne kan også hjælpe med at holde konfirmationsskoen på plads.

Gå dem til – som nævnt tidligere oppe er det altid en god ide, at man får skoene gået til i god tid.

Vabelplaster er din ven – selvom skoene er gået til og alt burde være perfekte. Kan en vabel situation altid opstå. For at have sikkerheden på din side, er det derfor en fordel at medbringe vabelplaster i tilfælde af din konfirmationssko skulle begynde at gnave.

Et ekstra par – bare fordi du har købt et par stilletter som konfirmationssko, er det ikke nødvendigvis det samme par, som du skal have på hele dagen. Mange har faktisk ekstra sko med, således når det mere formelle er slut i kirken, så kan man skifte til mere behagelig konfirmations sneakers.